Referencer

Tina, 53 år

Jeg har været meget glad for min Naturlig Hormonvejledning hos Dorthe. Hun er meget professionel og forklarer tingene på en måde, som man kan forstå, og er samtidig et lyttende og varmt menneske.

Birgit, 53 år

2016 blev året, hvor jeg fik mit liv tilbage, takket være bogen ”Naturlig Hormonterapi – du har et valg” og en vejledning hos Dorthe. Jeg har haft myxødem (for lavt stofskifte) fra fødslen. I de sidste 10 år har jeg haft en del ubalancer med bl.a. træthed og migræne. Efter at have læst bogen og fulgt vejledningen fra Dorthe er jeg startet på progesteron og østriol og har i dag masser af energi og ingen migræne. Jeg kan varmt anbefale en Naturlig Hormonterapi vejledning hos Dorthe!!

Lise, 53 år

Jeg har vært riktig glad for å ha blitt møtt med stor forståelse og for å fått hjelp med å få oversikt over, hvordan jeg kan komme i gang med å få det bedre i mitt liv.

Anne Merethe, 56 år

Jeg har været rigtig glad for mine konsultationer hos Dorthe. Hun har gjort et rigtig grundigt forarbejde og givet mig mange fine tips og råd.

Og ikke mindst introduceret mig til mange nye spændende fødevarer inden for frø/kornsorter mm. – som faktisk smager godt. For mig personligt åbnede det op for helt nye muligheder, inden for hvad der findes af råvarer osv. Jeg har lært at spise mig til flad mave og føler, at mit alment befindende er blevet boostet.

Forkæl dig selv og prøv!

Lotte, 59 år

Jeg bestilte en konsultation hos Dorthe, fordi jeg har fået konstateret osteoporose og derfor ønskede at vide, om jeg tager de rigtige kosttilskud, og om jeg kan ændre noget i den daglige kost, der gør, at jeg styrker knoglerne optimalt fremover. Om Dorthes råd virker lige på dette område, vil jeg finde ud af ved næste knoglescanning. Efter to måneder, hvor jeg (stort set) har fulgt Dorthe’s råd, kan jeg imidlertid konstatere, at jeg ikke har haft hovedpine eller migræne en eneste gang, og at jeg ikke længere vågner op om natten med voldsomme kramper i benene, at fordøjelsen fungerer perfekt, at jeg bedre kan koncentrere mig, og at jeg har fået mere energi. Derfor kan jeg selvfølgelig varmt anbefale en konsultation hos Dorthe. Tænk at jeg er sluppet af med alle de irriterende småskavanker, jeg bare troede hørte med til livet!